Új funkció: aktiváló levél

Posted on in Egyéb

Légy aktív szitter!

A DogSurf célja, hogy minőségi szolgáltatást nyújtson a szittert kereső gazdiknak. Ebből a szempontból az egyik legfontosabb dolog, hogy a gazdik mindig számíthassanak azokra a szitterekre, akiket az oldalon találnak. Ehhez pedig fontos, hogy a találati listában megjelenő dogsurfösök valóban aktív szitterek legyenek, aktuális, hiteles, friss infókkal a profiljukon.

Ezért mostantól minden hónap 25-én aktiváló levelet küldünk kevésbé aktív szittereinknek, amellyel jelezhetik, hogy a következő hónapban várják-e a gazdik felkérését.
A levélben 5 napon belül egyetlen gomb megnyomásával jelezhetik, ha a következő hónapban is számíthatunk rájuk. Ha a szitternek nem sikerül időben jeleznie aktivitási szándékát, akkor sincs semmi vész, az oldalon bármikor újra aktiválhatják inaktív profiljukat.

A DogSurf gazdijainak fontos, hogy a felkérésükre minél hamarabb választ kapjanak, ezért azokat a szittereket jutalmazni is fogjuk, akiknek a válaszára nem kell sokat várni. Ennek első lépése, hogy hetente ki fogunk emelni egy szittert az aktív szitterek közül, a kiemelt szitter profilját megosztjuk a Facebook és Instagram oldalunkon A hét szittere címmel.

További jó dogsurfözést!
a DogSurf csapat

gephaz_facebook_embed_1200x628

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.