Pénzügyekről szittereknek

Posted on in szitter

Kedves Szitterek!

Eljött az idő, hogy beszéljünk egy kicsit a piszkos anyagiakról.

Íme a legfontosabb tudnivalók:

  • Teljesen legális: Célunk, hogy egy minden törvénynek és szabályozásnak megfelelő, átlátható, nem trükközésen alapuló szolgáltatást hozzunk létre, mégha néha ez azt is jelenti, hogy a nehezebb utat választjuk. Hiszünk benne, hogy hosszú távon ez mindannyiunk számára kifizetődőbb.
  • Minimálbér 30%-a: Ha nem vagy számlaképes, a jelenlegi lehetőségeink szerint dogsurfös kereseted egy hónapban nem haladhatja meg a minimálbér 30%-át. Reméljük, ezen a korlátozáson a későbbiekben változtatni tudunk. Számlaképes szitterek ennél az összegnél többet is kereshetnek.
  • Bérszámfejtés: Minden szittelésetek bérszámfejtési költséggel jár. Ez 1500 forint díjat jelent a számotokra minden aktív hónapban. Ezt az összeget tehát csak azokban a hónapokban kell befizetnetek, amikor pénzt kerestek a DogSurffel.
  • Barion: A aktiválási díj rendezéséhez és a szitter bérek kifizetéséhez a Bariont használjuk, ezért minden szitternek rendelkeznie kell Barion pénztárcával, amit ide kattintva tudsz ingyenesen beszerezni: www.barion.com. A Barion elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás, amivel kényelmesen és biztonságosan tudsz bankkártyával vagy előre feltöltött egyenleggel fizetni. A pénztárcát a DogSurfre való bejelentkezés után a Pénzügyek menüpontban tudod a profilodhoz kapcsolni.
  • És a megérdemelt fizetséged minden szittelést követő hónap 15. napjáig utaljuk a Barion pénztárcádba.
  • 10% jutalék: A DogSurf minden szittelés díjából 10% jutalékot von le.

Minden további kérdésre választ kapsz a Gyakori kérdések alatt a DogSurf oldalán, vagy ha nem, írj nekünk a vau@dogsurf.hu címre!

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.