A DogSurf partnerei: Barfshop

Posted on in A DogSurf partnerei

A DogSurf regisztrált gazdijainak nemcsak azért lesz jó, mert mindig lesz kire bízni a kutyust, hanem azért is, mert az előfizetés mellé hiper-szuper kutyás kedvezménycsomag is jár. A kedvezményekről minden infót megtaláltok majd a dogsurf.hu oldalon a Partnerek menüpont alatt.

Ismerjétek meg Fannit, aki a kutyák egészséges táplálkozásáért hozta létre a Barfshop-ot.

_VAU3526 copy

Azt hiszem, mindenki vágya, hogy azt válassza munkának, amivel tényleg szívesen tölti mindennapjait. Hogy kiteljesedhessen valamiben, mindennap akarjon fejlődni, és valódi kihívások érjék. És ha ezt még kutyák közt teheti….. :)

A Barfshop.hu egy hirtelen kipattant gondolat volt, miután hónapokig olvasgattam B.A.R.F. (nyersetetés) témában. A nyersetetés során nyers húst, zöldséget és megfelelő kiegészítőket adunk kutyáinknak tápok helyett. A Barfshopon kizárólag természetes, kiváló minőségű étrendkiegészítőket találsz kutyádnak. Ezeket kifejezetten nyers, de akár tápos etetés mellé is ajánljuk. Megoldást nyújtunk szőrproblémákra, természetes úton erősíthetjük meg kedvenced immunrendszerét, megelőzzük és kordában tartjuk az izületi panaszokat, enyhítjük az emésztési problémák tüneteteit.

A Barfshop azonban több, mint egyszerű webáruház. 2015. szeptemberi indulásunk óta egy igazi közösséget alakítottunk ki a Facebookon. Csoportunkban gazdik osztják meg tapasztalataikat a nyersetetésről, én pedig már a második internetes előadásomat tartottam nyersetetés témában.

Nézz körül a Barfshopon és értelmezz újra mindent, amit az egészséges táplálálásról gondoltál!

Perlaki Fanni
Barfshop.hu

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.